Overslaan en naar de inhoud gaan
Borrelen
Tijd voor gezelligheid

 

Tijd voor gezelligheid

                  Alle produkten voor een lekker borrelmoment koopt u bij Landwinkel de Diervoort:

Natuurlijk mag onze heerlijke boerenkaas niet ontbreken op de borrelplank, gewoon een lekker stukje jonge of oude kaas met een heerlijke kaasdip. Of bent u meer van de kazen met een smaakje bijvoorbeeld kaas met brandnetel, kaas met Italiaanse kruiden of onze heerlijke kaas met fenegriek. Voor elke smaak een kaas!

Naast de kaas hebben wij een groot assortiment aan nootjes, zoutjes, droogworst, kaasdips, tapenade en pesto. Allemaal prima te presenteren op een uitgebreide borrelplank.

Bij gezelligheid hoort ook een drankje. Via landwinkel betrekken wij heerlijke vruchtensappen van fruittelers die ook aangesloten zijn bij de Landwinkelcoöperatie. Naast appelsap hebben we diverse combinaties van appelsap met kers, aardbei, blauwe bes of sinaasappel.

Heeft u liever een glaasje wijn, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Een heerlijke biologische rode- of witte wijn. We hebben zelfs wijn uit onze eigen regio: Groesbeekse wijn, van wijngaard Klein Amerika of wijn uit het Brabantse dorpje Zeeland.

Ook heel geliefd zijn de speciaalbiertjes van brouwerij ....... uit Ravenstein. Heerlijk om 's avonds eens lekker uit te proberen (met een stukje kaas natuurlijk.......)