Open dagen

Op de boerderij is altijd wel wat te beleven.

Wanneer u naar onze boerderij komt mag u altijd een wandeling over het erf maken. Al snel komt u dan de koeien en de kalfjes tegen. Voor de kinderen is het aaien van de kalfjes altijd een hele belevenis. Op de boerderij bevindt zich ook een speelweide die tijdens de openingstijden van de winkel vrij toegankelijk is voor ouders en kinderen.

Minimaal één keer per jaar wordt er een open dag georganiseerd op onze boerderij. Tijdens zo’n open dag wordt uitleg gegeven over de hele boerderij inclusief de kaasmakerij. Ook de kaasmakerij is op een open dag toegankelijk voor publiek. Vaak zijn er tijdens een open dag extra activiteiten. Houd voor de eerstvolgende open dag deze website in de gaten.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.